رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد

پزشکیان: به دنیا نشان دهیم که دنبال صلح و آرامش هستیم

پزشکیان: به دنیا نشان دهیم که دنبال صلح و آرامش هستیم رئیس‌جمهور با بیان اینکه هر یک از این مسئولان می‌توانند با توجه به اختیارات خود، نقش موثری در بهبود وضعیت کشور ایفا کنند، گفت: شما دیپلمات هستید و باید روش‌هایی که می‌توان گفت‌و‌گو کرد و مشکلات را حل کرد پیدا کنیم و به دنیا نشان دهیم که به دنبال صلح هستیم و به دنبال آرامش هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۸۴۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در نشست وزیر امور خارجه و با مدیران و معاونان این وزارتخانه که صبح امروز برگزار شد، گفت: در جنگ ۱۲ روزه کار بسیار بزرگی از سوی وزارت خارجه و دکتر عراقچی صورت گرفت.

وی ادامه داد: اینکه کشور‌های همسایه این حملات را محکوم کردند کار ساده‌ای نیست به هر حال اینها تحت تاثیر فشار آمریکا و اروپا هستند.

رئیس‌جمهور یادآور شد: برای من تصورش امکان‌پذیر نبود که همه مردم در این بمباران به این شکل حمایت کنند حتی کسانی که معترض بودند اگر همراهی نکردند حرفی هم نزدند و افرادی که ما اذیت‌شان کرده بودیم آمدند و همراهی کردند و این خیلی مهم است. این نشان داد همه کسانی که در این کشور هستند دلشان برای این آب و خاک می‌تپد. حتی افرادی بودند که علیرغم اینکه در زندان بودند و یا در خارج از کشور بودند ایستادند و از کشور دفاع و این حملات را محکوم کردند، باید این را قدر بدانیم.

وی ادامه داد: شما دیپلمات هستید و باید روش‌هایی که می‌توان گفت‌و‌گو کرد و مشکلات را حل کرد پیدا کنیم و به دنیا نشان دهیم که به دنبال صلح هستیم و به دنبال آرامش هستیم و ما باید با کشور‌های دیگر به ویژه کشور‌های همسایه فعالیت‌مان را در تمام جوانبی که امکان آن وجود دارد از جمله فرهنگی، سیاسی و علمی گسترش دهیم.

پزشکیان با بیان اینکه هر یک از این مسئولان می‌توانند با توجه به اختیارات خود، نقش موثری در بهبود وضعیت کشور ایفا کنند، گفت: این تصور که تنها رئیس‌جمهور می‌تواند تغییرات اساسی ایجاد کند، نادرست است. هر یک از مسئولان در سطوح مختلف می‌توانند با دغدغه‌های مشابه، اقدامات مؤثری انجام دهند.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اختیارات به استانداری‌ها و وزرا داده شده است، اما در برخی موارد نیاز به اصلاحات وجود دارد. ما باید با همکاری یکدیگر نقاط ضعف را شناسایی و برطرف کنیم. / ایلنا

کلمات کلیدی: پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار